Inpro/Seal lagerbescherming en as-afdichtingsoplossingen

Inpro/Seal is een wereldleider in het ontwerpen en produceren van permanente lagerbescherming en complete as-afdichtingsoplossingen die de levensduur van lagers verlengen en lekkages in roterende apparatuur voorkomen. Als dé leverancier van Inpro/Seal producten binnen Nederland, staat Sellon garant voor hoogwaardige oplossingen die uw rotating equipment optimaliseren. Samen werken we aan een efficiënte productie voor uw bedrijf.

logo Inpro-Seal

De kwaliteit van Inpro/Seal

Inpro/Seal is toonaangevend op het gebied van lagerbescherming en
as-afdichtingsoplossingen en blinkt uit door voortdurende innovatie met state-of-the-art technologie. De afdichtingsoplossingen staan o.a. bekend om hun hoge kwaliteit, lange standtijden en kostenbesparing. Inpro/Seal doet veel meer en biedt een breder pakket aan oplossingen op het gebied van afdichtingen en onderhoud, waaronder:

  • Lagerbeschermingsoplossingen
  • Permanente asafdichtingen
  • Stoomafdichtingen
  • Motorlagerschermers
  • Andere industriële afdichtingsproducten

De industriële onderhoudsproducten van Inpro/Seal zijn ontworpen om primaire onderhoudsfuncties te ondersteunen en de algehele betrouwbaarheid van uw installatie te vergroten. Deze hoogwaardige producten verlengen de standtijd van uw apparatuur, verlagen de onderhoudskosten en beschermen het milieu.

VB45-S bearing isolator

Product categorieën

Downloads

Onze diensten

Stuur ons een bericht

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw processen? Neem contact met ons op. We komen graag langs om u en uw organisatie te leren kennen. Zo kunnen we samen werken aan een oplossing die het beste bij uw installatie past.

"*" geeft vereiste velden aan